Eliminaatioruokavaliosta apua moniin ongelmiin – Ravitsemusterapeutti Hanna Voutilainen (Muutoksessa #17)

Kesto 25 min. Haastattelijana toimii Muutos-valmennuksen Tuomas Helkala

Piditkö haastattelusta? Jaa se myös ystävillesi 🙂 Tilaa myös sähköpostiisi viikottaiset maksuttomat hyvinvointisisällöt.

Haastattelussa käsiteltävät asiat:

 • Mikä on funktionaalisen lääketieteen eliminaatioruokavalio
 • Mihin tämä voi olla avuksi
 • Miksi tulee hoitaa juurisyitä, ei pelkästään oireita
 • Kuka voi hyötyä eliminaatioruokavaliosta? Kenelle se ei sovi?
 • Miten ruokavalio otetaan käyttöön ja miten prosessi etenee
 • Minkälaisia tuloksia ihmiset ovat saaneet tämän avulla
 • Mistä löytyy lisätietoa jos eliminaatioruokavalio alkaa kiinnostaa
 • Ja paljon muuta...

  Lisätietoja eliminaatioruokavaliosta ja seuraavista ryhmistä löydät eliminaatioruokavalio.fi -sivustolta.

Hanna Voutilainen

Hanna on funktionaaliseen ravitsemukseen erikoistunut laillistettu ravitsemusterapeutti.

Hanna valmistui terveystieteiden maisteriksi 2002 ja hänellä on 20 vuoden työkokemus kliinisestä ravitsemushoidosta ja asiakkaiden auttamisesta. Hanna on opiskellut funktionaalista ravitsemusta ja funktionaalista lääketiedettä 10 vuotta ja harjoittanut sitä viitisen vuotta.Tuomaan intohimona on ymmärtää mihin kestävät elämäntapamuutokset pohjautuvat ja miten ihmisen henkistä kasvua voidaan tukea omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Omalla viimeiset 15 vuotta kestäneellä itsensäymmärtämismatkalla mm. kolmen lapsen isäksi, puolisoksi sekä ravinto- ja hyvinvointivalmentajaksi 

Tuomas on mielestään oppinut ainakin muutaman olennaisen asian siitä miten ihmismieli toimii. Hänen tavoitteena on auttaa yhä useampaa ihmistä tekemään arjessa säännöllisesti sellaisia valintoja ja tekoja, jotka johtavat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja onnellisempaan elämään.


Muutos.net

Tuomas Helkala

Muutos-valmentaja / Muutos.net

Mitä ajatuksia haastattelu sinussa herätti? Kommentoi alle!

 • Marjatta Kettula sanoo:

  Moi , olen reumaatikko ja kokeilin jättää pois porsaanlihan , käytän nautaa ja kanaa , tuntuu että on semmoset epämmääräiset jomotukset vähentynyt joille ei tiennyt syytä mistä ne johtuivat .

 • Tuula Lauronen sanoo:

  Tuula Lauronen
  Hei! Minä olen ihan äskettäin teettänyt geenitutkimuksen, minulta testattiin 61 geeniä. Tutkimuksessa on tieto ruoka-aineista, jotka sopivat minulle ja myös mitä ei kannattaisi käyttää. Tutkimukseen kuuluu Pyrify puhdistuskuuri, sen aikana paino putosi 3kg ja muutama sentti lähti vyötärölta. Vatsan/suoliston mikrobisto pysyi kunnossa. Minulla on vaan ongelmia siinä, että pystyn noudattamaan kaikkea, kun teen ylipitkiä päiviä messuilla ja markkinoilla, vaikka en joka päivä teekkään. On säännöllisen epäsäännöllistä. Testistä minulla on yli 200 sivuinen suomenkielinen kirja ja sehän ei muutu. Minulla on monen muun taudin lisäksi Crohnin tauti, uskon että minulla on hyötyä kirjastani.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  MUITA ARTIKKELEITA JOTKA SAATTAVAT KIINNOSTAA SINUA

  >