Onnistumistarina: Anu, 45, -10 kg: uusi tyyli elää ilon ja onnellisuuden kautta + himo liikuntaan

Lokakuussa kun aloitin oli ihan hirveä turvotus aina jokaisen aterian jälkeen söin mitä tahansa. Noin neljän kuukauden kuluttua tämä turvotus oli hävinnyt ja noin 10 kiloa oli lähtenyt painosta pois. Voi sanoa, että minulle on tullut ihan uusi tyyli elää.

Jos ennen on mennyt sillä, että pessimisti ei pety, niin kyllä tänä päivänä mennään niin ilolla, onnellisuudella ja pitää sanoo kyllä ihan tätä muutosryhmää kohtaan, että kiitollisuudella, että olen löytänyt tämmösen.

On ihan eri ajatus tänä päivänä jokaisesta päivästä. On paljon mukavampi tehdä näitä hyviä tapoja ja liikuntaa kun sitä mennään ilolla.

Yksi ihminen, jolle tästä puhuin, hän sitten kysyi, että mitenkäs teillä kotona, että
miten sinun miehesi suhtautuu tähän kun teillä on muuttunut ruokavalio noin paljon?

Siihen sanoin, että kun se ei ole meillä muuttunut yhtään mihinkään.

Me syödään ihan samaa ruokaa kuin ennenkin. Ainut tietysti, että löytyy kasviksia, salaattia, kurkkua ja tomaattia enemmän pöydästä kun aikaisemmin.

Kuka olet?

Minä olen Anu, 45-vuotias parturi-kampaaja. Minulla on 7- ja 9-vuotiaat lapset ja mies.

Minkä aikaa olet ollut mukana Muutos-valmennuksessa?

Aloitin lokakuussa 2020 (n. viisi kk sitten).

Millä eri keinoin olet aikaisemmin yrittänyt pudottaa painoa tai edistää hyvinvointiasi?

Olen varmaan kokeillut kaikkia mahdollisia keinoja ainakin ajatuksen tasolla. Mm. painonvartijoita ja kehopositiivista ajattelua ja ihan kaikkea mitä maailmasta löytyy.

Miten aikaisemmat yritykset ovat toimineet?

Ne (aikaisemmat) on varmaan ollut liian tarkkoja  siinä, että mitä pitää syödä ja miten pitää edetä. Semmoiset säännöt, että nyt syöt sitä ja sitä. Tätä et saa syödä ja tätä pitää syödä.

Sellainen liian aikataulutettu juttu, jolloin se itsekuri jossain vaiheessa heltyy ja sitä ei enää jaksa pidemmän päälle tarkkailla sitä syömistä.

Esimerkiksi niiden painonvartijoiden kanssa alku meni ihan hyvin. Sillä on ehkä saanut eniten pois. Sitten kun pitäisi palata siihen normaaliin rytmiin, siitä ei tule mitään.

Voin sanoa, että kun olen tonnikalaa syönyt niin paljon painonvartijoissa, niin se ei kyllä maistu enää ollenkaan. Ei kai sitä nyt tonnikalalla voi elää lopun elämää.

Miten Muutos-valmennus on edennyt? Millaisia tuloksia olet saavuttanut?

Valmennus on kyllä edennyt tosi hyvin.

Minulla on tässä tämä ennen kuva. Tämä on heinäkuulta. Lokakuussa kun aloitin tässä on ihan hirveä turvotus aina jokaisen aterian jälkeen söin mitä tahansa.

Noin neljän kuukauden kuluttua tämä turvotus oli hävinnyt ja noin 10 kg oli lähtenyt painosta pois. On ollut tosi helppoa. Ei ole tarvinnut miettiä liikaa.

Ei ole mitään selkeätä, että sitä saa syödä ja tätä ei saa syödä, vaan periaatteessa kaikkea syödä. On tuntunut, ettei ole tarvinnut tehdä mitään. Automaattisesti on tullut oikea tapa syödä.

Tämähän perustuu siihen, että ajatusmaailma muuttuu.

Sen olen todennut itse, että varmaan niihin tiettyihin tiukkoihin sääntöihin kun mennään,
että älä syö sitä ja tätä saat syödä. Sitten kun se ajatus ei oo mukana eikä se mieli, niin ei se onnistu.

Minun mielestä tässä on hirveän hyvä se, että mennään siihen myös siihen henkiseen puoleen, mikä on ollut todella mielenkiintoista. Silloin ne asiat tapahtuu vähän kuin huomaamatta.

Minä olen huomannut, että vaikka tää on nyt aika pitkään mennyt, niin kokoajan se mieli muuttuu. Tulee automaattisesti terveellisiä vaihtoehtoja.

Esimerkkinä voin sanoa, että minä enole koskaan ollut kiinnostunut parsasta. Nyt ostin parsaa kun minun teki sitä mieli ja se oli todella hyvää.

Aluksi sanottiin, että alkaa tekemään mieli enemmän kasviksia kuin karkkia. Sitä minä vähän ihmettelen, että voiko näin tapahtua, mutta voi sanoa, että kyllä näin voi tapahtua.

Onko tullut jotain muita muutoksia ajatteluun tai olotilaan?

Voi sanoa, että minulle on tullu ihan uusi tyyli elää. Jos ennen on menty sillä, että pessimisti ei pety, niin kyllä tänä päivänä mennään ilolla, onnellisuudella ja pitää sanoa kyllä ihan tätä muutosryhmää kohden kiitollisuudella, että mä löytänyt tämmöisen.

On ihan eri ajatus tänä päivänä joka päivässä. On paljon mukavampi tehdä näitä hyviä tapoja ja liikuntaa kun me mennään ilolla.

Eikä semmosella, että "vitsi kun tää ei onnistu".

Varmaan just niissä kuureissa, sitten kun se paino tippuu, niin se tuntuu ihan kivalta, mutta jos siinä ei ole mieli mukana, niin sitten kun tulee joku takapakki, niin sitten sitä mennään nenä maassa jyystäen, että "ei tämä mennytkään näin ja nyt mä oon huono ihminen".

Se henkinen puoli on tosi tärkeää, vaikka välillä tulee jotain takapakkia, niin ei olla heti heittämässä hanskoja nurkkaan, "ei tästä tuu mitään".

Minun elämänasenne on muuttunut todella todella paljon positiivisempaan tämän muutos-ryhmän myötä.

Mikä on ollu suurin haaste valmennuksen aikana?

Periaatteessa haasteita ei ole ollut.

Varmaankin se minun sitoutuminen vaikutti siihen, että kun katsoin niitä esittelyvideoita. Siellä oli Tuomaksen oma kertomus omasta elämästään.

Koin, että olen ihan samalla tavalla ollut pienestä pitäen ylipainoinen ja kaikkea on kokeiltu ja mikään ei onnistu.

Minä ajattelin, että jos tuo kaveri pystyy tuohon, niin pystyn minäkin.

Alusta asti on ollut, että minä kokeilen ja minä uskon tähän.

Sitten kun ne asiat ovat vain loksahtanut päässä kohdillensa, niin ei se ole ollut mitenkään vaikeaa.

Tietysti joskus aina törmää esim. siihen ajatukseen, "Nyt minun paino ei tipu". Kyllähän
sitä pitää aina välillä miettiä että onko tämä pulla nyt ihan välttämätön.

Minusta tuntuu, et minulla on tuo makuaisti muuttunut semmoiseksi, että nykyään se pulla tai viineri ei maistu enää millekään.

Otan mielummin jonkun muun kun sen pullan.

Kyllä tämä on tosi helposti mennyt.

Pitää tähän myöskin jakaa se, että yksi ihminen jolle tästä puhuin, niin hän kysyi mitenkäs teillä kotona, että miten sinun mies suhtautuu tähän kun teillä on muuttunut ruokavalio noin paljon?

Minä sanoin, että kun se ruokavalio ei ole muuttunut meillä yhtään mihinkään. Me syömme ihan samaa ruokaa kuin ennenkin. Sitten kun tulin illalla kotiin, niin vielä kysyin mieheltä, että mitä mieltä sinä olet, onko meillä muuttunut tämä ruokailu jotenkin? Hän myös sanoi, että ei se mihinkään ole muuttunut.

Ainut tietysti, että varmaan löytyy vihanneksia kasviksia, salaattia, kurkkua ja tomaattia enemmän pöydästä kun aikaisemmin.

Olen huomannut, että lapsetkin laittaa niitä mieluusti leivän päälle, kun niitä on siinä pöydässä.

Ennen söin juustoa leivän päällä, nykyisin juustot homehtuu kaappiin kun sitä ei tule enää käytettyä.

Onko tullut muutoksia virkeyteen tai olotilaan yleisesti?

Virkeyttä on tullut enemmän, huomattavasti enemmän.

Tuo "ennen"-tilanne oli semmoinen, että jos aina turvottaa, eihän se kivalta tunnu.

Liikuntaan on tullut himo. Sekin on minun mielestä ihan outoa, koska en ole koskaan ollu kauhean iikunnallinen.

Nyt on sellainen, että vaikka päivässä on kaikkea, ei tahdo aikaa löytyä, mutta kyllä se puoli tuntia aina jostain löytyy, että ehtii kotijumpan tekemään. Tai hiihtämään puoli tuntia tai jotain. Kun siihen on himo liikuntaa kohtaan.

Aikaisemmin alettiin tutkimaan minun vatsaa. Otettiin laktoosi, gluteenittomat testit, ärtyvän suolen testit ja kaikki mahdolliset, mutta missään ei ollut mitään. Ei tavallaan ollut mitään ongelmaa.

Kyllä tätä lähdettiin terveys edellä hommaa (elämäntapamuutosta) hoitamaan, ei niinkään se painonpudotus edellä. Kyllä minulla se 10 kg oli siellä itselläni se tavoite.

Nyt olen tyytyväinen kun olen siihen päässyt ja katsotaan mihin tämä loppuaika vie.

Mielenkiinnolla odotan lokakuuta, että mitä se mittari sitten näyttää.

Oliko sinulla ennen aloittamista epäilyksiä Muutos-valmennusta kohtaan?

Kyllä sitä aina ajattelee, että ei oikein luota näihin nettijuttuihin.

Näitä kun on niin hirveästi tuolla netissä mitä voi valita.

Tosissaan sen Tuomaksen jutun kun luin, niin se oli yksi sellainen ja jotenkin tässä mielestäni kun tätä on seurannut, niin tässä on hyvä, että tämä toimii pienellä porukalla. Tässä on tämä ydinporukka, joka hoitaa oman alansa tosin hyvin.

Yksi on ravintoon, toinen on jumppaan ja Tuomas tähän henkiseen keskittynyt.

Ja sitten se, että tämä on minusta tosi hienosti tehty, koska tässä on koottu, jos lähdet hakemaan jotain terveellistä reseptiä netistä.

Niitähän on ihan hirveästi. Tässä (valmennuksessa) on koottu, että ne on siellä koottu tietyn verran jumppaohjeita, tietyn verran ruokaohjeita.

Tämä on tiivistetty juttu. Tähän pääsee tutustumaan hyvin edullisesti sen ensimmäisen kuukauden. Silloin ei joudu siihen tietotulvaan nettiin, missä on hirvesti (tietoa) ja ei tiedä mitä uskoa ja mitä lukea.

Tähän pitää mainita se, että yksi ystävä joka lähti mukaan tähän. Voi sanoa, että me olemme sellaisia elämäntapalaihduttajia molemmat. Hän tietää kaikesta kaiken kun on koko ikänsä tutkinut ja laihduttanut. Hänkin sanoi, että tässä tulee sellaisia aha-elämyksiä kokoajan.

Periaatteessa kaikki tiedetään, mutta tämä on niin hyvin (rakennettu). Nämä ihmiset ovat tehneet hirveästi tausta työtä, että ne on saaneet nämä tärkeät asiat koottua ylös, jotta sitä tietoa ei tule liikaa.

Kyllähän se tietysti aluksi vähän mietitytti liittyminen, mutta ehkä oli sitten asenne kohdallaan.

Nyt tai ei koskaan.

Onko vielä jotain mitä haluat sanoa tai kenelle voisit suositella Muutos-valmennusta?

Olen kyllä sitä mieltä, että kun oli kysymys, että kenen tätä pitäisi kokeilla.

Minä olen sitä mieltä, että kaikkien. Oikeasti!

Eihän se mitään ota jos ei annakaan.

Jos edes katsoo. On se sitten painonpudottamista tai virkeyttä tai mitä tahansa.

Minusta tuntuu, että hirveän moni ihminen (voisi hyötyä)... nykyään istutaan paljon ja ajatukset on jossain muualla kuin ravinnossa ja hyvinvoinnissa. Ne on jossain tunnusluvuissa tai missä kenelläkin.

Mietittäisiin vähän, että mistä me oikeasti tullaan ja mikä meille on tärkeää.

Luulen, että samanlaisia lähtökohtia kuin itsellekin oli, on aika paljon meitä tällä. Kehotan kyllä, että kokeilkaa ihmeessä ihan joka ikinen. Kyllä tämä vain toimii. Ei tietysti varmaan kaikille, mutta minulle tämä on toiminut.

Tämä on ollut todella helppoa. Ja mikä tämä elämän ilo tulee tästä, niin minä olen todella ihan häikäistynyt.


Seuraava Muutos-valmennus alkaa pian

Tämä oli yksi tällaisista monista ne onnistumistarinoita, mitä meillä on. Kokemuksia sivulta voi kattavasti lukea erilaisia kommentteja. Kyllästymiseen asti voi katsoa, että minkälaisia kokemuksia erilaisilta ihmisiltä on tästä meidän valmennuksesta.

Jos sinua mietityttää, että voisiko tämä sopia sinulle, kannattaa tutustua tarkemmin näihin erilaisiin kertomuksiin, koska siellä ihmistä aikaa avoimesti kuvaa siitä, että minkälaisia tuloksia on tullut ja miten tämä on sopinut.

On olennaista muistaa se, että jokainen tekee tätä omien lähtökohtien ja omien voimavarojen puitteissa.

Jokaisen lähtötilanne on erilainen, mutta siitä huolimatta se olennainen asia on, että me pystytään huomaamaan, että mikä se nykytilanne oikeesti on.

Sitten kun hahmotamme, että missä me ollaan tällä hetkellä meidän elämässämme, hyvinvoinnin tavoitteiden suhteen, niin sen jälkeen me lähdetään tekee niitä seuraavia askeleita.

Lähdetään tekemään strategisia valintoja ja muutoksia päivittäisiin tapoihin joiden, lopputulemaa on se meidän oman tavoitteen, oman henkilökohtaisen tavoitteen saavuttaminen.

Mut tässä oli tämä kokemus tällä kerta.

Tuolta voi tutustua lukuisiin muihin onnistumistarinoihin.

Jos tämä asia kiinnostaa niin liity ihmeessä Muutos-valmennuksen ensi kuun alussa alkavaan uuteen ryhmään.


Muutos-valmennus: 
Suomen monipuolisin hyvinvointivalmennus - Hyvinvointia ilman hampaiden kiristelyä tai kalorien laskentaa

“Pudota painoasi helpolla ja armollisella tavalla niin saat lisää energiaa elämääsi ja kepeän nuorekkaan olemuksesi takaisin… lähes automaattisesti!“

Jo yli 15,000 kaltaistasi suomalaista on saanut avun elämäänsä
ainutlaatuisesta jatkuvasta muutosohjelmasta - joko tuli Sinun vuorosi?

Mitä sitten kuuluu toimivaan painonpudotukseen johtavaan tapojen muutokseen…

Viiden kohdan syvävaikuttava menetelmä toimii aukotta ihan jokaiselle - tule mukanasi pienikin motivaatio niin me huolehdimme lopusta!

Jotta ymmärrät jo etukäteen ennen Muutos-valmennuksen aloittamista miksi se tulee toimimaan, haluan että tiedät täsmälleen mihin se perustuu.

Tarvitset vain viiden kohdan muistilistan, josta huolehtiminen
riittää mainiosti tuottamaan tuloksia: 

  1. Itsellesi oikeanlainen ravinto ja juuri oikeaan aikaan nautittuna
  2. Stressitasojesi alentaminen huomattavasti - helposti opittavilla uusilla tavoilla
  3. Riittävä liikunta omilla ehdoillasi toteutettuna... ja 100% ilman pakkoa!
  4. Mielesi helliminen oikeilla ajatusmalleilla, jotta muutoksesta tulee suorastaan nautittavaa! (painonpudotushan harvemmin on nautinnollista... mutta mitä jos se onkin mahdollista?)
  5. Riittävän syvän, rentouttavan unen ja muun palautumisen aikaansaaminen toimiviksi todistetuilla ohjeilla

Eikö vaikuta helpolta - lähes liian helpolta? Juuri siinä piilee samalla myös sen MUUTOSVOIMA…

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

MUITA ARTIKKELEITA JOTKA SAATTAVAT KIINNOSTAA SINUA

>