Muutoksessa #4: Stressivalmentaja Miia Huitti - Stressinhallinta arjen keskellä

Kesto 42 min. Haastattelijana toimii Muutos-valmennuksen Tuomas Helkala

Piditkö haastattelusta? Jaa se myös kavereillesi! Tilaa myös sähköpostiisi ilmestyvät hyvinvointisisällöt (ellet ole jo valmennuksessa tai uutiskirjelistalla).

Haastattelussa käsiteltävät asiat:

  • Miten stressi vaikuttaa ihmiseen?
  • Miksi suurin syy stressiin tulee usein meidän omasta tavasta reagoida asioihin?
  • Mikä on ensimmäinen askel stressinhallintaan
  • Mikä on ehkä aliarvostetuin ja yksi tehokkaimmista tavoista laskea stressiä helposti
  • Miten stressinhallinta tukee elämänmuutosta?
  • Tutustu myös maksuttomiin stressinhallintaharjoituksiin:

Miia Huitti

Stressivalmentaja / miiahuitti.fi

Miia Huitti on stressivalmentaja, jonka intohimona on antaa työkaluja stressin käsittelyyn ja inspiroida meitä jokaista voimaan paremmin ja olemaan onnellisempi niin työssä kuin vapaa-ajalla. Miia on entinen pankinjohtaja ja henkilökonsultti.

Omakohtainen kokemus kuormittavasta elämästä pakotti Miian etsimään ratkaisuja parempaan elämään ja hän löysi stressinhoitomenetelmän, jonka avulla tuhannet ihmiset Suomessa ja maailmalla ovat saaneet stressitasonsa pysyvästi alas.

Miian luennoilla tehdään oivalluksia oman stressimme syistä ja kuulemme uusinta tutkimustietoa stressistä ja ennen kaikkea siitä, mikä on suurin syy stressiin. Miian luentojen pidetyintä antia ovat tehokkaat käytännönläheiset työkaluja stressin laskemiseen.

Miia on koulutukseltaan KTM, HuK ja sertifioitu stressinhoitovalmentaja. Hän on opiskellut stressilääketiedettä Turun yliopistossa ja syksyllä 2016 ilmestyi myös kirja Stressikupla - Hyvää elämää ilman ahdistusta (Viisas Elämä -kustantamo).

Lisätietoa ja erilaisia harjoituksia löytyy osoitteista: miiahuitti.fi & stressikupla.fi


Tuomaan intohimona on ymmärtää mihin kestävät elämäntapamuutokset pohjautuvat ja miten ihmisen henkistä kasvua voidaan tukea omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Omalla viimeiset 12 vuotta kestäneellä itsensäymmärtämismatkalla mm. kolmen lapsen isäksi, puolisoksi sekä ravinto- ja hyvinvointivalmentajaksi

Tuomas on mielestään oppinut ainakin muutaman olennaisen asian siitä miten ihmismieli toimii. Hänen tavoitteena on auttaa yhä useampaa ihmistä tekemään arjessa säännöllisesti sellaisia valintoja ja tekoja, jotka johtavat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja onnellisempaan elämään.

Muutos.net

Tuomas Helkala

Ravinto- ja hyvinvointivalmentaja / Muutos.net

Mitä ajatuksia haastattelu sinussa herätti? Kommentoi alle!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

MUITA ARTIKKELEITA JOTKA SAATTAVAT KIINNOSTAA SINUA

>