3 askelta realistisempaan kauneusihanteeseen osa 2/2

Ja tässä ne kolme asiaa, jotka lupasin tämän blogisarjan ensimmäisessä kirjoituksessa.

1. Kunnioita omaa kehoasi
Tiedän, se kuulostaa kliseeltä, mutta jos et kunnioita itseäsi, et silloin usein myöskään välitä liikunnasta, terveellisestä ruokavaliosta tai ylipäätään positiivisesta ajattelusta painonhallintaan liittyen.

Vaihtoehtoisesti jos kunnioitat kehoasi, et välttämättä sorru niin helposti kokeilemaan äärimmäisiä laihdutusratkaisuja kuten nälkäkuureja, tai sinun tasollesi aivan liian vaativia liikuntaohjelmia. Vältät myös kokeilemasta muita terveydellesi haitallisia vaihtoehtoja, jotka eivät käytännössä ikinä tuo pysyviä tuloksia pitkällä tähtäimellä.

2. Keskity siihen millä on väliä

Mieti hetken aikaa… se että haluat väkisin mukautua maailman kauneusihanteisiin täydellisestä kehosta ei luultavasti tule auttamaan sinua merkittävästi elämäsi aikana. Kun pääset aikanaan (toivottavasti pitkän pitkän ajan päästä) elämäsi päähän, mitkä asiat ovat todella tärkeitä sinulle? Veikkaan, että langanlaihuus ei tunnu ihan niin tärkeältä loppujen lopuksi. Ehkäpä terveellinen elämäntapa sen sijaan? Se voi tuoda jopa lisävuosia.

3. Yritä olla vertaamasta itseäsi jatkuvasti muihin
Kun vertaat itseäsi muihin, tulet lopulta lähes aina häviämään. Kun selaat lehtiä ja katsot televisiota, ennen pitkään alat tuntea itsesi huonoksi kun en näytäkään samalta kuin kuvien mallit.

Ennemmin kuin keskittymällä saamaan täydellinen keho, eikö kenties kannattaisi panostaa saadaksesi mahdollisimman terve keho?

Muista, terve keho voi olla monessa eri muodossa tai koossa. Jos haluat muuttaa elämäntapaasi tullaksesi entistä terveemmäksi, se on hyvä – mutta suosittelen, ettet tee sitä vain saavuttaaksesi sitä “fantastista”vartaloa!

Harvoin se onnistuu niin, että tulokset ovat pysyviä. Tästäkin asiasta voisi kirjoittaa loputtomiin, mutta jatkossa tulen varmasti vielä sivuamaan aihetta.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

MUITA ARTIKKELEITA JOTKA SAATTAVAT KIINNOSTAA SINUA

>