14 päivän ojentajadippi -haaste käynnistyy. Tule mukaan!

Muutos-valmennuksen edellinen kyykkyhaaste sai niin upean vastaanoton joten nyt vuorossa seuraava haaste. Jatketaan siis yhdessä tekemistä vaikka eristyksissä ollaan ojentajadippi -haasteen muodossa! Tsempataan toinen toisiamme

Haaste:

Ojentajiin voimaa ja kiinteytystä eli alleille kyytiä ojentajadippi -haasteen muodossa! Nyt alkaa Muutoksen 14 päivää 500 dippi-haaste 💪. Haasteeseen voi osallistua kaikki halukkaat. Kaikille haasteen suorittaneille luvassa vahvemmat ja kiinteämmät käsivarret. 😀

⬇️ OHJEET ⬇️

Katso videolta oikea ojentajadippi -tekniikka sekä siinä on esitetty useampi variaatio harjoitteesta joten jokainen varmasti löytää itselleen sopivan tason 🙂 Variaatiot ovat esitetty kevyimmästä raskaimpaan vaihtoehtoon.

Videon katsottua valitse itsellesi sopiva variaatio/taso harjoitteesta. Toistomääriä ei kannata tehdä yhteen putkeen vaan 10-15 erissä, jonka jälkeen pitää muutama minuutti taukoa. Dipit voi myös jaksottaa koko päivälle esim. niin että tekee aamulla puolet ja illalla puolet tavoitemäärästä. Tarkat ohjeet dipin suorittamiseen videolla ja lopussa vielä muistilista mihin tulee kiinnittää huomiota harjoitetta tehdessä.

Tässä dippi määrät päiville: ⬇️

Päivä 1: 💪 30 dippiä

Päivä 2: 💪 35 dippiä

Päivä 3: 💪 40 dippiä

Päivä 4: LEPO

Päivä 5: 💪35 dippiä

Päivä 6: 💪 40 dippiä

Päivä 7: 💪45 dippiä

Päivä 8: LEPO

Päivä 9: 💪40 dippiä

Päivä 10: 💪 45 dippiä

Päivä 11: 💪 50 dippiä

Päivä 12: LEPO

Päivä 13: 💪 60 dippiä

Päivä 14: 💪 80 dippiä

Päivä 15: ANSAITTU LEPO!

YHTEENSÄ SIIS 500 DIPPIÄ!!  100 x 💪💪💪💪💪

Huomio nämä harjoitetta tehdessäsi

 1. Kyynärpäät osoittavat suoraan taaksepäin. Katso, että kyynärpäät eivät avaudu ulospäin, vaan osoittavat suoraan taaksepäin ja kädet ovat noin 90 asteen kulmassa. Kyynärniveleen ei tällöin kohdistuu haitallista vääntöä.
 2. Kädet tekevät työn. Kädet ovat hartioiden leveydellä, ja sormet osoittavat vartaloa kohti. Muista, että kädet tekevät työn eikä lantio liiku ylös alas.
 3. Selkä suorana ja rintakehä avoimena. Pidä ylävartalo pystysuorana ja mahdollisimman lähellä käsiä/penkkiä/pöytää.  Muista aina avata rintakehä eikä kyyristellä hartioita eteenpäin.
 4. Pidä asento vakaana. Laskeudu mahdollisimman alas, mutta älä anna takamuksen koskettaa alustaa. Pidä paino käsillä, ei jaloilla.
 5. Rentouta hartiat. Älä nosta hartioita korviin, vaan pyri rentouttamaan hartiat ja anna ojentajien tehdä työ

Dippien myötä on myös hyvä kiinnittää huomiota kehonhuoltoon. Valmennuksessa mukana olevat löytävät kurssialueen treeniosiosta myös ohjeet kehonhuoltoon. Jos et ole vielä mukana Muutos-valmennuksessa, voit lukea lisää ja liittyä täältä.

Terveisin,
Tiia / Muutos-valmennus

 • Hellman Erja sanoo:

  Hei! Aloitin haasteen jo sunnuntaina!! Olen siis mukana vähän etuajassa!

 • Päivi wilska sanoo:

  Mukana ollaan

 • Pawel Konieczny sanoo:

  On ongelmia laihtua

 • Pirjo sanoo:

  Mukana.💪🏼😊

 • Irja Järvinen sanoo:

  Mukana olen ollut maantaista lähtien. 💪

 • Marjaana sanoo:

  Kyydissä ollaan 😊

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  MUITA ARTIKKELEITA JOTKA SAATTAVAT KIINNOSTAA SINUA

  >