Tervetuloa! On upeaa, että olet täällä. Haluan jakaa kanssasi näkemyksiäni aiheesta, joka on minulle todella tärkeä - elämäntapamuutos. Tänään, keskitymme erityisesti kesään, aikaan joka on ideaali tähän muutokseen.

Miksi kesä on paras aika?

Kesä on vuoden aktiivisin ajanjakso. Päivät ovat pidempiä, aurinko paistaa ja vietämme enemmän aikaa ulkona. Mikä parempi aika aloittaa elämäntapamuutos kuin tämä?

Tässä 10 vinkkiä, miten voit aloittaa nautinnollisen elämäntapamuutoksen kesällä:

  1. Ulkoile: Käytä pidempiä päiviä hyväksi ja liiku ulkona. Kävely, pyöräily tai uiminen ovat loistavia vaihtoehtoja.
  2. Nauti tuoreista hedelmistä ja vihanneksista: Kesä tarjoaa monipuolisen valikoiman tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Ne ovat terveellisiä ja matalakalorisia.
  3. Vesi on ystäväsi: Muista juoda paljon vettä, varsinkin kuumina päivinä. Se pitää sinut virkeänä ja auttaa myös hallitsemaan nälän tunnetta.
  4. Hyödynnä grilli: Grillissä voit valmistaa kevyitä proteiinipitoisia aterioita, kuten kalaa tai kanaa. Lisäksi grillattavat kasvikset maistuvat herkullisilta!
  5. Kokeile uusia aktiviteetteja: Kesä on täydellinen aika kokeilla uusia ulkoilma-aktiviteetteja. Miten olisi melonta, frisbeegolf tai jooga puistossa?
  6. Aseta realistiset tavoitteet: Aseta itsellesi matkan varrelle mieluummin pieniä, saavutettavissa olevia tavoitteita kuin suuria, epärealistisia, kuten -10 kg parissa viikossa.
  7. Pidä taukoja: Muista, että lepo on yhtä tärkeää kuin aktiivisuus. Varaa aikaa rentoutumiselle ja palautumiselle.
  8. Nauti kesästä: Hyväksy, että kesään kuuluu myös juhlat ja grillijuhlat. Ole armollinen itsellesi ja nauti näistä hetkistä.
  9. Pysy johdonmukaisena: Älä anna yhden "huonon" päivän pilata koko prosessia. Palaa takaisin terveellisten elämäntapojen pariin seuraavana päivänä.
  10. Muista, että tämä on matka: Elämäntapamuutos ei tapahdu yhdessä yössä. Se vaatii sitoutumista ja armollisuutta itseäsi kohtaan.

On tärkeää muistaa, että vaikka olet ehkä tekemässä tätä muutosta itse, ei sinun tarvitse tehdä sitä yksin. Tuki ja ohjeistus voi olla erittäin hyödyllistä, ja tässä valmennus tulee kuvaan. Valmentaja voi tarjota sinulle arvokkaita neuvoja, kannustusta ja tietoa siitä, kuinka tehdä terveellisiä valintoja.

Kesä tarjoaa sinulle kaikki elementit aloittaa elämäntapamuutoksen. Pidemmät päivät, monipuoliset aktiviteetit ja tuoreet hedelmät ja vihannekset ovat kaikki sinun tukijoukoissasi.

Muista, että olet tekemässä muutosta, joka on kestävä, ei väliaikainen. Kesä on täydellinen aika aloittaa. Olen tässä kanssasi matkalla ja en malta odottaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Jos olet valmis aloittamaan, seuraava Muutos-valmennuksen ryhmä aloittaa 5.6. - lue täältä lisää ja liity mukaan iloiseen joukkoomme!

t. Tuomas

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

MUITA ARTIKKELEITA JOTKA SAATTAVAT KIINNOSTAA SINUA

>