Etsimme personal trainerin tai ravintovalmentajan taustan omaavaa sisällöntuottokykyistä työntekijää. 

Päätuotteemme on Muutos-valmennus (muutos.net). Muutos-valmennuksen lähtökohtana on nähdä hyvinvointi laajana kokonaisuutena, johon sisältyy ravinto, liikunta, kehonhuolto, lepo sekä mielen toiminta. Olemme Suomen monipuolisin verkon kautta toimiva hyvinvointivalmennus. Aloitimme toiminnan 2016 ja olemme tähän mennessä valmentaneet yli 17000 asiakasta kohti parempaa hyvinvointia. 

Tule työskentelemään meille valmennusliiketoiminnan parissa!

Haemme Herttoniemen toimipisteeseen Helsinkiin valmennustaustan omaavaa henkilöä osallistumaan Muutos-valmennuksen sisällöntuotantoon. Yrityksemme on vielä nuori ja kasvuvaiheessa, joten uudelta työntekijältä edellytetään sopeutumiskykyä ja halua ottaa vastuuta laaja-alaisesti. Tehtävät räätälöidään valitun henkilön vahvuuksien mukaan.

Haluamme tarjota valmennettaville yhä paremman valmennuskokemuksen, mikä vaatii meitä tuottamaan monenlaisia sisältöjä valmennuksen tueksi. Tarvitsemme tiimiimme työntekijän, joka kirjoittaa mielellään valmennusmateriaaleja, blogikirjoituksia, osallistuu markkinointiin liittyvien sisältöjen tuottamiseen sekä osaa tehdä henkilökohtaisia ravinto-ohjelmia.

Asiakkaamme ovat pääosin 40–70-vuotiaita naisia, jotka tavoittelevat parempaa hyvinvointia, painon putoamista tai terveydentilan kohentumista. Työ on monipuolista, vaihtelevaa, nopeatempoista ja haastavaa sekä tarjoaa hyvinvoinnista ja sisällöntuotannosta kiinnostuneelle hyvän paikan verkossa tapahtuvan liiketoiminnan parissa. 

Etsimme innokasta ja energistä henkilöä, jolla on

 • kokemusta ravintovalmentajan, personal trainerin tai fysioterapeutin tehtävistä
 • kykyä kirjoittaa laadukkaita sisältöjä ravitsemukseen ja treenaamiseen liittyen
 • positiivinen vaikutus työyhteisöön
 • halua esiintyä tarvittaessa videolla
 • markkinointiin liittyvät kokemukset eduksi, mutta eivät pakollisia

Tämän lisäksi edellytämme

 • taitoa kirjoittaa sujuvia ja kieliopillisesti laadukkaita hyvinvointia käsitteleviä tekstejä ja sisältöjä

Tarjoamme

 • näköalapaikan Suomen laadukkaimman verkkovalmennuksen parissa
 • lounas- ja liikuntaedun
 • monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
 • mahdollisuuden vaikuttaa ja ottaa vastuuta
 • mahdollisuuden syventää osaamista laaja-alaisesti
 • mukavan pienen työtiimin, joka sparraa ja tukee kehitystä ja jossa viihtyy

Rooli muokkautuu hakijan mukaan, joten on mahdollista vaikuttaa työnkuvaan omia vahvuuksia hyödyntäen. 

Työsuhde on ainakin alkuun osa-aikainen (tarkempi määrä katsotaan sopivaksi valitun kesken, mutta n. 2-4 pv / viikko). Työtehtävien määrän kasvaessa on mahdollista kasvattaa tuntimäärää täysipäiväiseksi. Tämä tehtävä sopii myös freelancereille tai yrittäjille ja osittainen etätyö on mahdollista.

Aloitus sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee Herttoniemessä, hyvien yhteyksien ja palvelujen läheisyydessä.

Hakuaika tehtävään päättyy 30.9.2021, mutta haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana. Voimme valita tehtävään sopivan henkilön ennen hakuajan päättymistä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Liitä hakemukseen myös CV ja toiveesi tuntipalkan suuruudesta sekä kuvaus siitä, minkälainen työmäärä sopisi elämäntilanteeseesi. Hakemuksen jättäminen edellyttää Google-tiliä, joten jos sellaista sinulla ei ole, voit hakea työpaikkaa myös sähköpostitse [email protected]

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Joakim Piiroinen p. 040 5639136 keskiviikkoisin ja torstaisin klo 14.00-15.00 / [email protected]
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

MUITA ARTIKKELEITA JOTKA SAATTAVAT KIINNOSTAA SINUA

>