Pystyin, jaksoin ja sain itseäni niskasta kiinni!

Olen käynyt Muutos-valmennuksen kahteen kertaan. Elämäntilanteeni oli ensimmäisellä kerralla sellainen, että en vaan jaksanut paneutua asiaan. Lonkan nivelrikko oli tullut siihen pisteeseen, että liikuin kävelysauvojen kanssa useamman kuukauden odotellessani tekonivelleikkaukseen pääsyä. Se vei kaikki voimani. Muutosvalmennuksen eteneminen oli hataraa ja tuloksia ei tullut, se turhautti. Kuuntelin kuitenkin kaikki luennot mutta tehtävien teko jäi. 

Valmennuksen uudelleen aloittaminen alusta tuli ajankohtaiseksi kun polvet ja nilkat alkoivat oireilla. Jotain oli tehtävä, leikkaukseen en halunnut mutta halusin päästä eroon kipulääkkeistä. Ärsytti kun en saanut mitään aikaiseksi asian korjaamiseksi. Haluan olla lastenlasten leikeissä ja harrastuksissa mukana muunakin kuin sivustakatsojana, mökillä puuhastella pihalla, golfiakin haluan vielä pelata ja koiran kanssa pitää lenkkeillä päivittäin. Siinä monta hyvää syytä aloittaa valmennus uudestaan.

Ymmärsin, että jos haluan onnistua elämäntapamuutoksessa, pitää asialle itse tehdä jotakin ja aloitin valmennuksen alusta uudelleen. Ja ensimmäisestä päivästä ihan täysillä ja  sitoutuneena.

Valmennuksessa minusta hyvää on se, että luennot voi ensin kuunnella ja sitten vielä lukea ne ajatuksella läpi vaikka useampaankin kertaan. Luennoista sain selkeät ohjeet tehtävien tekoon ja itsetutkiskeluun. Muutosvalmennuksessa käsitellään monipuolisesti ravinnon lisäksi myös liikuntaa, nukkumiseen ja unenlaatuun liittyviä asioita sekä sitä, miten mieli toimii.

Pystyin, jaksoin sekä sain itseäni niskasta kiinni - ja se kannatti. olen ylpeä itsestäni!

Vuoden tulos  -10kg ja vyötäröltä pois 18cm.

Muutos-matkani jatkuu nyt kultajäsenenä


Tuire

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

MUITA ARTIKKELEITA JOTKA SAATTAVAT KIINNOSTAA SINUA

>