Olen rehellisesti sitä mieltä, että jokaisen yrityksen tulisi miettiä paikkaansa yhteiskunnassa ja toimia vastuullisesti. Haluan tällä kirjoituksella kannustaa myös muita toimimaan vastuullisesti kertomalla miten me tämän tärkeän asian koemme ja miten se näkyy päivittäisessä arjessamme. Ryhdyimme tukemaan lahjoituksin vähävaraisten ja kriisin kokeneiden perheiden äitejä Hopen kautta, mutta ensiksi haluan kertoa miten vastuullisuus ja yhteiskuntavastuullinen toiminta näkyy meillä muuten.

Meille yritysvastuu ei vain tarkoita sitä, että täytämme kaikki lakien ja määräysten vaatimukset, vaan näemme asian laajemmin. Meille tärkeitä osa-alueita ovat: henkilöstön viihtyvyys ja hyvinvointi, ympäristövaikutukset ja ilmastonmuutoksen vastainen taistelu, kotimaisuus, vähävaraisten perheiden tukeminen ja tärkeimpänä suomalaisten hyvinvoinnin ja terveyden parantaminen!

Tarjoamme henkilöstölle perheystävällisen työelämän toimimalla joustavasti ja otamme huomioon erilaiset elämäntilanteet osana työntekoa. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisesti etuja ja hyvät välineet työntekoon. Kannustamme henkilöstöämme tekemään työmatkat ilman fossiilisia polttoaineita ja olemme nyt saavuttaneet tilanteen, jossa yli 95% työmatkoista on täysin hiilivapaita! Uskomme siihen, että kun työntekijät voivat hyvin, voi yrityskin paremmin ja sitä kautta asiakkaat saavat parempaa palvelua!

Toimintamme on lähtökohtaisesti osana ilmastonmuutosta vastaista taistelua, sillä lähes kaikki palvelumme on hiilineutraaleja. Saamme tuotettua kaiken materiaalin omasta kuvausstudiosta käsin ja vastaamme täten koko tuotantoketjusta, valmennusmateriaalien suunnittelusta aina niiden jakeluun. Täysin kotimaisen verkossa toimivan yrityksen palvelujen hankkiminen on ilmastoteko ja siitä puheenollen kotimaisuus on meille tärkeä arvo.

Työllistämme useita suomalaisia ja teemme kaikki hankinnat Suomesta, mitä vain pystyy. Ainoastaan Muutos-vastuskuminauhat tuotetaan Kiinassa (kuitenkin vastuullisesti), koska Suomessa ei tähän valitettavasti tuottajaa löytänyt. Minimoimme ilmastovaikutukset kuljettamalla nämä raideyhteyksiä pitkin. Kaikki tekemämme tuotteet ja palvelut on suunniteltu Suomessa, hyödyntäen suomalaista osaamista ja ammattitaitoa.

Muutoksen omistaa 100% Joakim ja Tuomas ja maksamme kaikki verot suomeen. Toimimme omilla kasvoillamme ja olemme siten läpinäkyvä pienyritys ilman ulkopuolista tai ulkomaista rahoitusta “media- tai digijäteiltä”.

Kun on tahtoa, on toivoa, kuuluu Hopeyhdistyksen sanoma. Alkuvuodesta 2022 teimme ison päätöksen ryhtyä yhteistyöhön Hopen kanssa. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheiden äideille yhden Muutos-valmennuksen jokaista 20 myytyä valmennusta kohden. Tuemme näin Hope Ry:n vapaaehtoistoimintaa tasa-arvoisemman ja hyvinvoivan arjen puolesta. Olemme sitoutuneet vuonna 2022 vähintään 39 360 € arvoiseen lahjoitukseen.

Katso lisätietoa yhteistyöstä tästä.

Isoin työ yhteiskuntavastuun eteen tapahtuu Muutos-valmennusten kautta. Vaikka olemme toimineet vasta vuodesta 2016, olemme siitä huolimatta saaneet aikaan jo pienen muutoksen aikaiseksi suomalaisten kansanterveyteen, sillä laskelmiemme mukaan valmennusten avulla on pudotettu painoa kymmeniä tuhansia kiloja! Tästä on varmasti seurannut parempia elinvuosia ja ennaltaehkäistyjä sairauksia. 

Kaiken tämän voisi summata sen, että kuluttamalla Muutos.net sisältöjä (maksuttomia tai maksullisia) tuet kansanterveyttä, yhteiskunnassa heikommalla olevia, taistelet ilmastonmuutosta vastaan sekä tuet kotimaista pienyrittäjyyttä. Kiitos sinulle, heimolainen.

Terveisin allekirjoittanut,

Joakim Piiroinen
Muutos Innovations Oy
Toimitusjohtaja

Katso myös alla oleva video, niin tiedät tarkemmin mihin uskomme.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

MUITA ARTIKKELEITA JOTKA SAATTAVAT KIINNOSTAA SINUA

>