Toimiva laihdutuskuuri?

Ravintovalmentajana törmään usein kysymykseen, että mikä olisi sopiva ruokavalio tai menetelmä onnistuneeseen painonhallintaan. Näin kesähelteiden lomassa käsittelen tällä uudella videolla, miksi perinteiset laihdutuskuurit johtavat usein pettymykseen. Videolla käydään läpi myös miksi ruokateollisuus sekä monet laihdutusliiketoimintaa harjoittavat yritykset eivät aina ole kuluttajan puolella.

Katso videolta miksi laihdutuskuurit on tuomittu epäonnistumaan pitkällä tähtäimellä.

Jos kymmenen tai kaksikymmentä vuotta sitten joku olisi oikeasti keksinyt toimivan laihdutuskuurin, siis sellaisen joka oikeasti toimisi jokaisella, ei tänä päivänä ihmisillä olisi ylipainosta johtuvia ongelmia siinä mittakaavassa mitä niitä nykyisellään esiintyy.

THL:n viimeisten lukujen mukaan vuonna 2020 lähes kolme neljäsosaa miehistä ja kaksi kolmasosaa naisista oli ylipainoisia ja neljännes työikäisistä voidaan luokitella lihaviksi. Suomalaiset ovat myös pohjoismaiden lihavin kansa. Katso video nyt ja voit jättää laihdutuskuurit vihdoin historiaan.

Opit samalla mistä osasista pysyvät muutokset koostuvat, jotta mieliteoista vapaa nykyistä kevyempi ja energisempi olo voi pian olla todellisuutta.

  • Leena sanoo:

    Se onkin taito löytää se oikea ja sopiva. Mielenkiinnolla odotan Muutosta!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    MUITA ARTIKKELEITA JOTKA SAATTAVAT KIINNOSTAA SINUA

    >